specifikationer

volumen |75 liter
vaskemaskine |30 °C

Ringo kan placeres hvor som helst i hjemmet, hvad enten det er som en pude på gulvet eller på sofaen. Ringo egner sig også til meditation.

Ringo er den mindste af de tre brødre, som også tæller Ollie og Stanley. Tre runde sækkestole, som danner en separat gren i Terapy-familien. Deres form og farvekombinationer gør dem unikke som sækkestole.

Ergonomisk sækkestol!
Personlig sundhed og komfort er Terapys primære mål. Alle produkter er lavet af strækbar bomuld. Dette gør det muligt at forme sækkestolen, så den passer til din krop, og giver komfort samt støtte i ryggen.
Vi mener, alle fortjener et øjeblik at genoplade i. Derfor er din sundhed og personlige komfort de vigtigste krav, vi stiller til vores familie af sækkestole. Det glatte stof, vi bruger til yderbetrækkene, får denne familie af sækkestole til at skille sig ud. Stoffet er en specialblanding af strækbar bomuld, som tillader stolen at forme sig efter kroppen og absorbere kropstemperaturen.
Et andet kendetegn er fyldet, som består af specialfremstillede kugler af ekspanderet polystyren (EPS-kugler). Disse kugler indeholder mindre luft og giver derfor en længere holdbarhed samt evig komfort.
Klik her for flere kundevurderinger.

Ringo 10 out of 10 4 user reviews.