Gratis forsendelse fra € 500
Levering inden for 1-3 arbejdsdage

Spørgsmål til et af vores produkter? Vi fortæller dig gerne mere!

En Terapy-sækkestol er ideel, hvis du har rygproblemer eller bare vil sidde behageligt. Denne sækkestol er ergonomisk designet, og dækslerne er lavet af blød, elastisk bomuld, så sækkestolen formes perfekt til din krop. Som et resultat giver siddende på en Terapy-sækkestol ultimativ afslapning. Ønsker du mere information? Se de ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.

Of misschien is uw vraag al eens eerder gesteld

Generelle spørgsmål

1
Hvad gør Terapy-sækkestole forskellige fra andre sækkestole?
Terapy-sækkestole bekymrer sig mest om din personlige sundhed og velvære. Stoffet, der anvendes til Terapy-sækkestolene, er en specialblanding af strækbar bomuld, som gør, at stolen kan forme sig efter din krop, således at din kropsvægt fordeles jævnt, og trykket på rygsøjlen fjernes. Vores sækkestole anbefales af adskillige fysioterapeuter og bruges i stort omfang af personer med fysiske handicap eller indlæringsvanskeligheder. Du kan læse mere og se, hvad vores kunder har at sige, på siden med kundevurderinger.
2
Hvor kan jeg prøve en Terapy-sækkestol?
Vores showroom, der ligger i det vestlige havneområde i Amsterdam, er åbent fra mandag til fredag mellem klokken 9.00 og 17.00. Vi kan dog altid gøre en undtagelse efter anmodning herom. Bare ring, eller send os en e-mail, og kom forbi for at prøve vores produkter eller afhente dit seneste køb.

Spørgsmål angående produkterne

1
Jeg kan ikke beslutte farven
Vi kan sende dig en farveprøve gratis, hvis du ikke kan bestemme dig for en farve. På den måde kan du tage din tid og finde ud af, hvilken farve det skal være. Giv os besked om din beslutning via telefon, e-mail eller kundesupport.
2
eg modtog min Terapy-sækkestol, men jeg er ikke tilfreds med farven
Når du ikke er helt tilfreds med farven, kan du bytte til en anden farve. Læs her, hvad du skal gøre, når du vil skifte farve.
3
Jeg har lige modtaget mit køb, men jeg har skiftet mening og vil gerne returnere det. Er det muligt?
Selvfølgelig! Læs om returnering af dit køb her.
4
Er der garanti på mit Terapy-produkt?
Der er 6 måneders garanti på sømmene og lynlåsene i vores produkter. For yderligere information bedes du læse vores Vilkår og betingelser vedrørende garantier.
5
Der er et hul i yderbetrækket, hvad skal jeg gøre?
Små huller i yderbetrækket kan nemt sys. Syning af yderbetrækket vil ikke påvirke komforten. Hvis du vælger at udskifte det gamle betræk med et nyt, kan du købe separate betræk på vores website.
6
Der er et hul i inderbetrækket, hvad skal jeg gøre?
Ligesom huller i yderbetrækket, kan disse nemt sys og vil ikke påvirke sækkestolens komfort. Vær ikke bekymret over at miste lidt fyld, da sækkestolen indeholder en stor mængde fyld. Derfor vil lidt mistet fyld ikke påvirke sækkestolens komfort.
7
Der kommer EPS-kugler ud af min sækkestol. Hvad skal jeg gøre?
Kontroller, om lynlåsen i inderbetrækket er lukket ordentligt. Mulige huller i inderbetrækket kan være årsagen til problemet. Som huller i yderbetrækket, kan disse nemt sys og vil ikke påvirke sækkestolens komfort.
8
Hvilket stof bruges til Terapy-sækkestolene?
Stoffet, der bruges til Terapy-sækkestolene, er en specialblanding af strækbar bomuld. Det kan maskinvaskes ved 30 grader.
9
Kan jeg bestille separate betræk?
Ja, der kan bestilles separate yderbetræk her.
10
Fyldet, der anvendes i Terapy-produkterne, består af specialfremstillede EPS-kugler (kugler af ekspanderet polystyren) af høj kvalitet. De fleste sækkestole bruger genbrugt EPS-fyld lavet at findelte isoleringsplader eller brugt emballeringsmateriale. Modsat de fleste andre sækkestole er EPS-kuglerne i Terapy-sækkestolene ikke genbrugt og helt nye. Dette giver større komfort og forbedrer holdbarheden.
11
Til opretholdelse af komforten kan dit Terapy-produkt få brug for nyt fyld. EPS-fyldet, som vi bruger i vores produkter, kan bestilles via vores website. EPS-kuglerne er en specialfremstillet EPS-type af høj kvalitet, og den er forskellig fra den type EPS-fyld, der benyttes i de fleste sækkestole, som normalt består af genbrugt, findelt EPS-fyld. Brugen af en anden slags fyld i et Terapy-produkt kan påvirke kvaliteten og komforten.

Spørgsmål fra brugerne

1
Hvordan rengør jeg min Terapy-sækkestol?
Yderbetrækket kan maskinvaskes ved 30 ˚C. For at undgå misfarvning anbefaler vi, at du vasker hele betrækket i stedet for at bruge en klud til at fjerne pletterne med. Inderbetrækket kan ikke vaskes – du har garanteret ikke lyst til at se huset fuldt af EPS-fyld! Pletter på inderbetrækket kan fjernes med en våd klud.
2
Hvor længe går der, før min Terapy-sækkestol kræver nyt fyld?
Det afhænger af, hvor tit du bruger den. I gennemsnit kan det være nødvendigt at putte nyt fyld i en Terapy-sækkestol efter cirka ét års brug. Det afhænger naturligvis også af, hvad du selv foretrækker. Nogle foretrækker en noget blødere sækkestol og fjerner endda en lille del af fyldet lige efter købet.
3
Hvordan putter jeg nyt fyld i min Terapy-sækkestol?
Fjern yderbetrækket, inden du putter nyt fyld i. Når du fjerner yderbetrækket, vil lynlåsen på inderbetrækket, som indeholder EPS-fyldet, komme til syne. Åbn lynlåsen på inderbetrækket, og åbn posen med de nye EPS-kugler ved at klippe hul i et hjørne af posen, så der dannes en tragt. Når du fylder dit Terapy-produkt, kan der til tider blive spildt EPS-kugler. Sørg derfor for at fylde sækkestolen et sted med god plads, der nemt kan støvsuges.
4
Kan jeg bruge min Terapy-sækkestol udendørs?
Vores produkter kan bruges indendørs og udendørs. Når du bruger dem udenfor, skal du dog lade være med at stille dem på ru overflader for således at forebygge skade på yderbetrækket. Dæk stolen til med et håndklæde, efter du har taget solcreme eller hudlotion på og sætter dig i den. Skulle der komme pletter på, kan yderbetrækket tages af og vaskes ved 30 grader.
5
Er min Terapy-sækkestol sikker at bruge med kæledyr?
Ikke alle kæledyr er ens, og derfor er det svært at sige, om din kat eller hund måske vil beskadige din Terapy-sækkestol. Nogle katte elsker at tage en lur ovenpå en Terapy-sækkestol, mens andre katte vil sætte kløerne i den. Du kan derfor vælge at stille din Terapy-sækkestol et sted, dit kæledyr ikke kan komme til den. Skulle din sækkestol alligevel blive beskadiget, skal du ikke bekymre dig. Huller i yder- og inderbetrækket kan nemt sys. Syning af sækkestolen vil ikke påvirke komforten.
6
Tiltrækker Terapy-produkterne meget støv?
De kan tiltrække noget støv, men yderbetrækket er nemt at støvsuge eller tage af, så det kan blive maskinvasket. Yderbetrækket kan også behandles med forskellige antistøvprodukter til møbler.
7
Hvordan sætter jeg yderbetrækket på mit Terapy-produkt?
Her er en lille 7-trins vejledning, der viser, hvordan du skifter og/eller sætter yderbetrækket på dit Terapy-produkt: 1. Vend vrangen ud på betrækket. 2. Tag hver især fat i et hjørne på betrækket. 3. Tag derefter fat i ét af hjørnerne på inderbetrækket, og sørg samtidig for at tage fat i lidt af fyldet. 4. Træk yderbetrækket halvvejs over inderbetrækket. 5. Vend bunden i vejret på sækkestolen, og skub inderbetrækket ned, der indeholder fyldet. 6. Tag fat i en side hver, løft sækkestolen op, og ryst den, så inderbetrækket glider ned i yderbetrækket. 7. Luk til sidst lynlåsen på yderbetrækket, og kontroller, at inderbetrækkets hjørner flugter ordentligt med yderbetrækkets hjørner. Det kan være svært i starten, men du finder ud af det til sidst!
8
Kan jeg bruge Uli som ammepude?
Uli er større end de fleste ammepuder. Derfor giver den både mor og barn fuld støtte.
9
Egner mit Terapy-produkt sig til børn?
Vores produkter egner sig til hele familien, inklusive børnene. Når de først har sat sig ned, kommer de aldrig op igen!
10
Det er lidt svært at komme op, hvad er den bedste måde at komme op af sækkestolen på?
Da sækkestolene former sig efter og tilpasser sig kroppen, kan det være lidt af en udfordring at komme op af dem. Forslagene om, hvordan man kommer op af en sækkestol, inkluderer at skubbe fra med begge hænder på samme tid eller blot at rulle ud af den sidelæns. Endvidere giver Baloo mulighed for at sidde op med ret ryg akkurat som i en stol.
11
Hvordan kan jeg sidde med ret ryg i Baloo?
Det er nemt! Placer først Baloo i lodret position. Stil dig med ryggen opad Baloo, og hold fast i siderne af den med begge hænder. Sænk knæene, læn dig bagud, og lad dig falde ned i dens mave. Klik her for yderligere instruktioner.
12
Hvordan forvandler jeg Baloo til en to- eller trepersoners sofa?
Du kan forvandle Baloo til en topersoners sofa ved at lægge Ulier oven på dens mave. Baloo forvandles til en bekvem trepersoners sofa i kombination med Toby. I kombination med Toby skal Baloo dog stilles opad en væg.
13
Hvordan laver jeg dråbeformen på Elly?
Placer siden med lynlåsen og de to hjørner nedad. Tag fat i de resterende to, opadvendende hjørner. Træk det ene hjørne op, mens du skubber det andet hjørne ned mod gulvet. Klik her for billeder.
14
Elly: 100 cm x 80 cm x 50 cm Baloo: 170 cm x 70 cm x 50 cm Dino: 170 cm x 140 cm x 50 cm For at give mere plads kan Baloo gemmes væk i opret position. Den kan nemt blive stående og optager ikke meget plads.

Betaling og levering

1
Hvor længe går der, før jeg modtager mit køb?
Dit køb bliver sendt, når vi har modtaget din betaling. Den forventede leveringstid er 3 hverdage.
2
Hvordan leveres mit køb?
Du kan finde oplysninger om forsendelse og levering her.
3
Kan jeg selv afhente mit køb i stedet for at få det tilsendt?
Selvfølgelig. Vores showroom ligger i Amsterdam, og du kan se adressen og åbningstiderne her. Bare ring, eller send os en e-mail, og kom forbi for at afhente dit seneste købt eller prøve vores øvrige produkter. Vores produkter sælges også i adskillige butikker, og du kan finde en oversigt over de butikker, der sælger vores produkter, her.
4
Leverer I til udlandet?
Ja, vi sender til alle lande i Europa. Der kan blive pålagt gebyr på forsendelser til visse lande. Klik her for yderligere information om forsendelsesgebyrer.
5
Klik here for yderligere information om betalingsmetoder.
6
Kontakt kundesupport.

Er dit spørgsmål ikke inkluderet? Kom i kontakt med os!

Har du andre spørgsmål, eller er der usikkerhed? Indtast dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at besvare dit spørgsmål.

Contactformulier

Vores populære produkter

Elly sækkestol

Fra kr.1.227,22
Elly sækkestol

Baloo sækkestol

Fra kr.1.859,62
Baloo sækkestol

Sækkestol betræk Elly

Fra kr.594,82
Sækkestol betræk Elly

Sækkestol betræk Baloo

Fra kr.743,62
Sækkestol betræk Baloo

Dit zeggen onze fans

Spørgsmål eller mere information?

Gå til service og support