Online Shop

Dette er vores Terapy-familie
Saekkestol med blød strækbar bomuld
Super behagelig og ergonomisk saekkestol

Rød saekkestol

Du leder efter en rød saekkestol? Terapy saekkestol er ikke kun en smuk vare i dit værelse, det hjælper også dig med at slappe af! Det er meget vigtigt, at lejlighedsvis genoplade, især når du er optaget. Og fordi en Terapy saekkestol optimalt understøtter dig, er ryggen lettet, og du kan slappe af. Saekkestol er derfor en vigtig del af dit interiør, og en god farve gør den komplet. Leder du efter en farve, der straks lyser op i hvert rum? Vælg derefter en rød saekkestol eller en bordeaux saekkestol. Denne farve giver straks dit interiør et varmt og energisk look. Og selvfølgelig er en rød saekkestol iøjnefaldende i alle !

BESTEL Saekkestole rød saekkestol Elly

Elly

kr1274.57
BESTEL Saekkestole rød saekkestol Elly

Elly

kr1274.57
BESTEL Saekkestole rød saekkestol Sydney

Sydney

kr934.58
BESTEL Saekkestole rød saekkestol Sydney

Sydney

kr934.58
BESTEL Saekkestole rød saekkestol Baloo

Baloo

kr1912.08
BESTEL Saekkestole rød saekkestol Baloo

Baloo

kr1912.08
BESTEL Saekkestole rød saekkestol Stanley

Stanley

kr1359.57
BESTEL Saekkestole rød saekkestol Ollie

Ollie

kr2074.00
BESTEL Saekkestole rød saekkestol Dino

Dino

kr3646.50
BESTEL Saekkestole rød saekkestol Dino

Dino

kr3646.50
BESTEL Saekkestole rød saekkestol Uli

Uli

kr824.07
BESTEL Saekkestole rød saekkestol Uli

Uli

kr824.07
BESTEL Saekkestole rød saekkestol Toby

Toby

kr747.57
BESTEL Saekkestole rød saekkestol Toby

Toby

kr747.57

Vores Terapy familie i forskellige farver

I vores kollektion har vi også en burgundy bordeaux saekkestol ud over den røde saekkestol. Vi har forskellige former af begge farver, alle med deres egen egenskaber. Leder du efter en stor rød saekkestol hvor du kan ligge på eller bare en lille, der passer i hvert hjørne? Vi har det hele. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby er alle tilgængelige i farven rød! Du kan også kombinere den røde saekkestol med et af vores tilbehør, fordi de også er tilgængelige i samme farve. Sådan skaber du en smuk enhed. Eller vælg at kombinere den varme farve af den røde saekkestol med en mere neutral farve.

Er den røde saekkestol noget til dit interiør?

Vi forstår, at det er svært at visualisere, hvordan den røde saekkestol ville passe ind i dit indre, og hvilken skygge af rød saekkestol eller bordeaux saekkestol det er nøjagtigt. Derfor kan vi gratis sende dig en farveprøve. Dette gør det nemmere at afgøre, om det er det samme som du har i tankerne. Eller måske vil du falde til en af vores andre levende farver! Kontakt os venligst via telefon eller e-mail. Selvfølgelig kan du også besøge vores showroom i Amsterdam. Her kan du se den nøjagtige røde saekkestol og også opleve, hvor dejligt vores saekkestol er, og prøv forskellige modeller. Samme aften kan du chillere i din helt nye røde saekkestol hjemme!

Saekkestol til hvert værelse

En rød saekkestol kan være meget flot i stuen som en ægte blikfanger. Bordeux saekkestol har et smukt look og kombinerer pænt med neutrale farver som grå eller hvid. Børn elsker også vores saekkestole, og de giver den ideelle støtte under læsning eller spil. Det er netop lyse farver, som stimulerer sanserne hos børn, og det er derfor, at de ofte tiltrækkes af vores røde saekkestole. Og skønheden er, at vores røde saekkestole er nemme at rengøre, fordi de har bomuldsdæksler, der kan slipses. Kast det ydre røde saekkestol betræk i vaskemaskinen ved 30 grader, og det er rent igen. Så alle kan nyde den rene røde saekkestol!

Er ikke en rød saekkestol din farve helt, men vil du have en slående farve? Tag et kig på vores orange saekkestole, grønne saekkestole eller en af de mange andre farver.