specifikationer

dimensioner |100 x 100 x 80 cm
volumen |700 liter
vaskemaskine |30 °C

Lad alverdens bekymringer forsvinde ovenpå bjerget over alle sækkestole.<br> Når du er på toppen, vil du aldrig ned derfra igen!

Denne store og runde sækkestol er i sandhed noget for sig. Kravl op, og lad dens store størrelse omgive dig som en blød bjergvind. Den fås i forskellige farvekombinationer, som passer til alle indretninger.

Toppen af bjerget
Ollie passer til én men har plads til to. Lidt for stor? Prøv én af Ollies lillebrødre, Stanley eller Ringo.

Vask det bare!
Du vil opdage, at Terapy vil blive brugt meget. Hvis der kommer pletter på sækkestolen, kan du nemt lyne betrækket af og vaske det ved 30 grader. Klik her for flere tips.

Ny farve!
Yderbetrækket kan tages af, er vaskbart og nemt at skifte. Trænger du til forandring? Vælg én af de 15 tilgængelige farver her.

Ergonomisk sækkestol!
Personlig sundhed og komfort er Terapys primære mål. Alle produkter er lavet af strækbar bomuld. Dette gør det muligt at forme sækkestolen, så den passer til din krop, og giver komfort samt støtte i ryggen.
Vi mener, alle fortjener et øjeblik at genoplade i. Derfor er din sundhed og personlige komfort de vigtigste krav, vi stiller til vores familie af sækkestole. Det glatte stof, vi bruger til yderbetrækkene, får denne familie af sækkestole til at skille sig ud. Stoffet er en specialblanding af strækbar bomuld, som tillader stolen at forme sig efter kroppen og absorbere kropstemperaturen.
Et andet kendetegn er fyldet, som består af specialfremstillede kugler af ekspanderet polystyren (EPS-kugler). Disse kugler indeholder mindre luft og giver derfor en længere holdbarhed samt evig komfort.
Klik her for flere kundevurderinger.

Ollie 8 out of 10 8 user reviews.