Sort saekkestol

I betragtning af sort saekkestol? Terapy saekkestol er ikke kun smuk i dit interiør, din ryg vil også være meget glad! Vi mener, at det er vigtigt, at du kan genoplade, og vores ergonomiske saekkestol sikrer, at ryggen er godt understøttet. Fordi saekkestol er et slående element i dit indre, er det vigtigt, at du finder en farve, som du er tilfreds med. Derfor kan du købe saekkestole i alle slags farver. Går du på en farve, der passer overalt og er meget stilfuld? Vælg derefter en sort saekkestol. Dette giver straks dit interiør et elegant udseende. Og sort er en farve, som både mænd og kvinder kan forholde sig til. Så hele familien vil være tilfreds med det!

Baloo sækkestol

Fra kr.1.859,62
Baloo sækkestol

Dino sækkestol

Fra kr.3.496,42
Dino sækkestol

Elly sækkestol

Fra kr.1.227,22
Elly sækkestol

Izzy Baby slynge

Fra kr.483,22
Izzy Baby slynge

Meditation Pude Ringo

Fra kr.297,22
Meditation Pude Ringo

Ollie sækkestol

Fra kr.2.008,42
Ollie sækkestol

Provence duftende stearinlys

Fra kr.274,90
Provence duftende stearinlys

Pude saet Eeny, Meeny & Miny

Fra kr.646,90
Pude saet Eeny, Meeny & Miny

Sækkestol betræk Baloo

Fra kr.743,62
Sækkestol betræk Baloo

Sækkestol betræk Dino

Fra kr.1.054,24
Sækkestol betræk Dino

Sækkestol betræk Elly

Fra kr.594,82
Sækkestol betræk Elly

Sækkestol betræk Ollie

Fra kr.743,62
Sækkestol betræk Ollie

Sækkestol betræk Stanley

Fra kr.594,82
Sækkestol betræk Stanley

Sækkestol betræk Sydney

Fra kr.468,34
Sækkestol betræk Sydney

Stanley sækkestol

Fra kr.1.301,62
Stanley sækkestol

Sydney sækkestol

Fra kr.892,42
Sydney sækkestol

Vores Terapy familie i forskellige farver

I vores kollektion har vi mange forskellige typer sort saekkestole. Du kan bestille alle disse sort saekkestole i forskellige former og alle med deres egen egenskaber. Dimensioner og former betyder, at der altid er noget i mellem. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby fås i sort! Du kan også kombinere de sorte saekkestole med et af vores tilbehør, såsom en tabletpude til din Ipad (Paddy), fordi de også er tilgængelige i matchende farver. Sådan gør du en smuk helhed. Selvfølgelig kan en sort saekkestol også kombineres meget godt med en anden farve.

Er den sorte saekkestol noget til dit interiør?

Vi kan forestille os, at du ikke kan se præcis, hvordan en sort saekkestol passer i dit værelse. Vi kan derfor sende dig en farveprøve gratis. Som et resultat kan du bedre afgøre, om den sorte saekkestol i virkeligheden er så god som du har i tankerne. Kontakt os venligst via telefon eller e-mail. Du kan også slippe ved vores showroom i Amsterdam. Her kan du se den nøjagtige sort saekkestol farve og også teste hvor dejligt vores sort saekkestole er og prøve alle modeller.

Saekkestol til hvert værelse

En sort saekkestol er meget flot i stuen. Det kombinerer faktisk med alle andre farver. Både neutrale farver og grå og offwhite samt mere slående farver som turqoise. Fordi sort absorberer lys, er det en varm farve. På denne blog kan du læse hvilke varme eller kølige farver der gør med dit interiør: http://designlike.com/the-psychology-of-color-for-interior-design/ Og selv om sort er en farve, der ikke bliver snavset hurtigt , er det godt, at den sorte betraek saekkestol kan fjernes for at blive rengjort. Du skal bare smide det ydre omslag i vaskemaskinen ved 30 grader. På den måde kan alle slappe af i en ren sort saekkestol!

Er en sort saekkestol i sidste ende ikke helt din farve, men vil du have en stille farve? Se vores grå saekkestole, hvide saekkestole eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig helt din krop, så du oplever ultimativ komfort.

Mange forskellige farver og designs

Vælg mellem mange forskellige farver og designs. Gør din sækkestol til en iøjnefaldende.

Gratis forsendelse fra € 500

Gratis forsendelse fra € 500 i hele Europa

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 hverdage

Spørgsmål eller mere information?

Gå til service og support