Røde sækkestole

Du leder efter en rød saekkestol? Terapy saekkestol er ikke kun en smuk vare i dit værelse, det hjælper også dig med at slappe af! Det er meget vigtigt, at lejlighedsvis genoplade, især når du er optaget. Og fordi en Terapy saekkestol optimalt understøtter dig, er ryggen lettet, og du kan slappe af. Saekkestol er derfor en vigtig del af dit interiør, og en god farve gør den komplet. Leder du efter en farve, der straks lyser op i hvert rum? Vælg derefter en rød saekkestol eller en bordeaux saekkestol. Denne farve giver straks dit interiør et varmt og energisk look. Og selvfølgelig er en rød saekkestol iøjnefaldende i alle !

Baloo sækkestol

Fra DKK1.859,62
Baloo sækkestol

Dino sækkestol

Fra DKK3.496,42
Dino sækkestol

Elly sækkestol

Fra DKK1.227,22
Elly sækkestol

Halspude Zoli

Fra DKK200,13
Halspude Zoli

Izzy Baby slynge

Fra DKK483,22
Izzy Baby slynge

Meditation Pude Ringo

Fra DKK297,22
Meditation Pude Ringo
Tilbud

Ollie sækkestol

Fra DKK2.008,42 DKK1.908,06
Ollie sækkestol
Tilbud

Paddy tabletpude

Fra DKK297,22 DKK267,54
Paddy tabletpude

Pude saet Eeny, Meeny & Miny

Fra DKK646,90
Pude saet Eeny, Meeny & Miny

Sækkestol betræk Baloo

Fra DKK743,62
Sækkestol betræk Baloo

Sækkestol betræk Dino

Fra DKK1.054,24
Sækkestol betræk Dino

Sækkestol betræk Elly

Fra DKK594,82
Sækkestol betræk Elly
Tilbud

Sækkestol betræk Ollie

Fra DKK743,62 DKK635,82
Sækkestol betræk Ollie
Tilbud

Sækkestol betræk Stanley

Fra DKK594,82 DKK535,38
Sækkestol betræk Stanley

Sækkestol betræk Sydney

Fra DKK468,34
Sækkestol betræk Sydney
Tilbud

Stanley sækkestol

Fra DKK1.301,62 DKK1.171,50
Stanley sækkestol

Vores Terapy familie i forskellige farver

I vores kollektion har vi også en burgundy bordeaux saekkestol ud over den røde saekkestol. Vi har forskellige former af begge farver, alle med deres egen egenskaber. Leder du efter en stor rød saekkestol hvor du kan ligge på eller bare en lille, der passer i hvert hjørne? Vi har det hele. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby er alle tilgængelige i farven rød! Du kan også kombinere den røde saekkestol med et af vores tilbehør, fordi de også er tilgængelige i samme farve. Sådan skaber du en smuk enhed. Eller vælg at kombinere den varme farve af den røde saekkestol med en mere neutral farve.

Er den røde saekkestol noget til dit interiør?

Vi forstår, at det er svært at visualisere, hvordan den røde saekkestol ville passe ind i dit indre, og hvilken skygge af rød saekkestol eller bordeaux saekkestol det er nøjagtigt. Derfor kan vi gratis sende dig en farveprøve. Dette gør det nemmere at afgøre, om det er det samme som du har i tankerne. Eller måske vil du falde til en af vores andre levende farver! Kontakt os venligst via telefon eller e-mail. Selvfølgelig kan du også besøge vores showroom i Amsterdam. Her kan du se den nøjagtige røde saekkestol og også opleve, hvor dejligt vores saekkestol er, og prøv forskellige modeller. Samme aften kan du chillere i din helt nye røde saekkestol hjemme!

Saekkestol til hvert værelse

En rød saekkestol kan være meget flot i stuen som en ægte blikfanger. Bordeux saekkestol har et smukt look og kombinerer pænt med neutrale farver som grå eller hvid. Børn elsker også vores saekkestole, og de giver den ideelle støtte under læsning eller spil. Det er netop lyse farver, som stimulerer sanserne hos børn, og det er derfor, at de ofte tiltrækkes af vores røde saekkestole. Og skønheden er, at vores røde saekkestole er nemme at rengøre, fordi de har bomuldsdæksler, der kan slipses. Kast det ydre røde saekkestol betræk i vaskemaskinen ved 30 grader, og det er rent igen. Så alle kan nyde den rene røde saekkestol!

Er ikke en rød saekkestol din farve helt, men vil du have en slående farve? Tag et kig på vores orange saekkestole, grønne saekkestole eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig helt din krop, så du oplever ultimativ komfort.

Mange forskellige farver og designs

Vælg mellem mange forskellige farver og designs. Gør din sækkestol til en iøjnefaldende.

Gratis forsendelse fra € 500

Gratis forsendelse fra € 500 i hele Europa

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 hverdage

Spørgsmål eller mere information?

Gå til service og support