lyserøde sækkestole

Om denne pink saekkestol…. Terapy saekkestollyser ikke bare dit interiør, det er også godt for din ryg! For os er det vigtigt, at du kan slappe helt af og at saekkestol sikrer, at du vedtager en sund kropsholdning. Saekkestol er derfor en vigtig del af dit interiør, og derfor vil du have en farve, der passer godt. Leder du efter en farve, der straks lyser op i hvert rum? Vælg derefter en pink saekkestol. Denne farve giver straks dit interiør et varmt, men friskt udseende. Og selvfølgelig er en lyserød saekkestol også drømmen om mange piger at fuldføre deres børnehaver!

Baloo sækkestol

Fra DKK1.859,62
Baloo sækkestol

Dino sækkestol

Fra DKK3.496,42
Dino sækkestol

Elly sækkestol

Fra DKK1.227,22
Elly sækkestol

Halspude Zoli

Fra DKK200,13
Halspude Zoli

Izzy Baby slynge

Fra DKK483,22
Izzy Baby slynge

Meditation Pude Ringo

Fra DKK297,22
Meditation Pude Ringo
Tilbud

Ollie sækkestol

Fra DKK2.008,42 DKK1.908,06
Ollie sækkestol
Tilbud

Paddy tabletpude

Fra DKK297,22 DKK267,54
Paddy tabletpude

Pude saet Eeny, Meeny & Miny

Fra DKK646,90
Pude saet Eeny, Meeny & Miny

Sækkestol betræk Baloo

Fra DKK743,62
Sækkestol betræk Baloo

Sækkestol betræk Dino

Fra DKK1.054,24
Sækkestol betræk Dino

Sækkestol betræk Elly

Fra DKK594,82
Sækkestol betræk Elly
Tilbud

Sækkestol betræk Ollie

Fra DKK743,62 DKK635,82
Sækkestol betræk Ollie
Tilbud

Sækkestol betræk Stanley

Fra DKK594,82 DKK535,38
Sækkestol betræk Stanley

Sækkestol betræk Sydney

Fra DKK468,34
Sækkestol betræk Sydney
Tilbud

Stanley sækkestol

Fra DKK1.301,62 DKK1.171,50
Stanley sækkestol

Vores Terapy familie i forskellige farver

I vores kollektion har vi mange forskellige typer pink saekkestole. Pink saekkestole kan bestilles hos os i forskellige former og former og alle med deres egne kvaliteter. Vælg en dobbelt pink saekkestol Baloo eller Dino at slappe af med din familie. Eller vælg en lille som Elly, Stanley eller Sydney, hvis du har begrænset plads. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby er alle tilgængelige i farven pink! Du kan også kombinere den rosa saekkestol med et af vores tilbehør, fordi de også er tilgængelige i samme farve. Sådan gør du en smuk helhed. Eller vælg at kombinere din Terapy saekkestol legende med en anden farve.

Er denne pink saekkestol noget til dit interiør?

Vi ved, at det er svært at se, hvordan den lyserøde saekkestol ville passe ind i dit indre. Vi forstår det meget godt, og derfor kan vi sende dig en farveprøve gratis. Dette gør det nemmere at afgøre, om den lyserøde saekkestol passer til de øvrige møbler. Eller måske vil du falde til en af vores andre flotte farver, der kan findes på farveprøven! Kontakt os venligst via telefon eller e-mail. Du kan også slippe ved vores showroom i Amsterdam. Her kan du se den nøjagtige pink saekkestol farve og også sidde og opleve, hvor dejligt vores beanbags er og prøv alle modeller. Samme aften kan du slappe af i din egen pink saekkestol derhjemme!

Saekkestol til hvert værelse

En lyserød saekkestol vil være meget flot i stuen. Det kombinerer pænt med neutrale farver som sort, grå eller hvid. Børn elsker også vores pink saekkestole, og de giver den ideelle støtte under læsning eller spil. Og skønheden er, at vores pink saekkestol er nemme at rengøre, fordi de er dækket af bløde, aftagelige bomuldsdæksler. Kast det ydre lyserøde bønnesække i vaskemaskinen ved 30 grader, og det er rent igen. På den måde kan alle slappe af i en Terapy saekkestol!

Er ikke en lyserød saekkestol din farve, men vil du have en slående farve? Tag et kig på vores røde saekkestole, lilla saekkestole eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig helt din krop, så du oplever ultimativ komfort.

Mange forskellige farver og designs

Vælg mellem mange forskellige farver og designs. Gør din sækkestol til en iøjnefaldende.

Gratis forsendelse fra € 500

Gratis forsendelse fra € 500 i hele Europa

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 hverdage

Spørgsmål eller mere information?

Gå til service og support