Lilla sækkestole

Den lilla saekkestol ikke kun et smukt element i dit indre, men også en velsignelse for din ryg. Fordi vi sidder meget i dag, er det vigtigt, at du kan genoplade mens du sidder. Vores ergonomiske saekkestol sikrer, at ryggen er optimalt understøttet. Fordi saekkestoleer en øjencatcher i dit interiør, er det vigtigt, at du finder en farve, som du er tilfreds med. Derfor kan du købe saekkestol i 15 forskellige farver. Går du på en farve, der passer overalt og er meget stilfuld? Vælg derefter en lilla saekkestol.

Baloo sækkestol

Fra kr.1.859,62
Baloo sækkestol

Dino sækkestol

Fra kr.3.496,42
Dino sækkestol

Elly sækkestol

Fra kr.1.227,22
Elly sækkestol

Izzy Baby slynge

Fra kr.483,22
Izzy Baby slynge

Meditation Pude Ringo

Fra kr.297,22
Meditation Pude Ringo

Ollie sækkestol

Fra kr.2.008,42
Ollie sækkestol

Pude saet Eeny, Meeny & Miny

Fra kr.646,90
Pude saet Eeny, Meeny & Miny

Sækkestol betræk Baloo

Fra kr.743,62
Sækkestol betræk Baloo

Sækkestol betræk Dino

Fra kr.1.054,24
Sækkestol betræk Dino

Sækkestol betræk Elly

Fra kr.594,82
Sækkestol betræk Elly

Sækkestol betræk Ollie

Fra kr.743,62
Sækkestol betræk Ollie

Sækkestol betræk Stanley

Fra kr.594,82
Sækkestol betræk Stanley

Sækkestol betræk Sydney

Fra kr.468,34
Sækkestol betræk Sydney

Stanley sækkestol

Fra kr.1.301,62
Stanley sækkestol

Sydney sækkestol

Fra kr.892,42
Sydney sækkestol

Toby graviditetspude

Fra kr.818,02
Toby graviditetspude

Vores Terapy familie i forskellige farver

I vores kollektion har vi mange forskellige typer lilla saekkestol. Du kan bestille alle lilla saekkestol i forskellige former og alle med deres egne kvaliteter. Sorten i dimensioner og former betyder, at du helt sikkert vil finde en lilla saekkestol, der passer dig. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby fås i farven lilla! Du kan også kombinere den lilla saekkestol med et af vores tilbehør, som f.eks. En pude til din iPad. Selvfølgelig kan den lilla saekkestol også kombineres meget godt med en af vores andre farver til en legende effekt.

Ville en lilla saekkestol passe til dit interiør?

Nogle gange vil du først se en farve i det virkelige liv og føle stoffet. Vi forstår det meget godt, og derfor kan vi gratis sende dig en farveprøve. Dette giver dig mulighed for bedre at afgøre, om den lilla saekkestol i det virkelige liv er så god som du har i tankerne. Og fordi alle andre farver også er i farveprøverne, kan du bare gå i en anden farve! Send os en mail eller ring til os for at få en sådan farveprøve. Og du er meget velkommen til at besøge vores kontor i Amsterdam. Vi har alle modeller og farver i showroomet, og du kan se og prøve alt på din egen måde. Du kan straks tage den lilla saekkestol af dit eget hjem med dig!

Lilla saekkestol til hvert værelse

En lilla saekkestol er meget flot i stuen. Det kombinerer faktisk med alle andre farver. Det har et smukt og varmt udseende og en følelse om vinteren og kombinerer også godt med lysere farver som offwhite og light gray. Dette er en farve, der passer til alle årstider og adskiller sig stadig fra standardfarverne. Og en lilla saekkestol bliver ikke så beskidt. Men hvis du stadig vil rengøre omslaget, kan du vaske det i vaskemaskinen ved 30 grader. Din lilla saekkestol er så ny, og du kan læne dig tilbage på det igen!

Er en lilla saekkestol i sidste ende ikke helt din farve, men vil du have en stille farve? Se vores grå saekkestole, sort saekkestole eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig helt din krop, så du oplever ultimativ komfort.

Mange forskellige farver og designs

Vælg mellem mange forskellige farver og designs. Gør din sækkestol til en iøjnefaldende.

Gratis forsendelse fra € 500

Gratis forsendelse fra € 500 i hele Europa

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 hverdage

Spørgsmål eller mere information?

Gå til service og support