Hvid saekkestol

Den ultimative hvide saekkestol til i dit hus … Med en Terapy saekkestol kan du ikke kun dekorere dit interiør, men også give en godbid til din ryg! Fordi vi mener, at det er vigtigt at tage et øjeblik for dig selv at genoplade såvel som gøre noget godt for din krop, kan vi sikre, at vores saekkestole understøtter ryggen optimalt, og at du vil føle dig helt opladet. En saekkestol skal selvfølgelig også være smuk i rummet. Derfor har vi 15 forskellige farver. Går du i en stille, neutral farve? Vælg derefter vores hvide saekkestol!

Baloo sækkestol

Fra DKK1.859,62
Baloo sækkestol

Dino sækkestol

Fra DKK3.496,42
Dino sækkestol

Elly sækkestol

Fra DKK1.227,22
Elly sækkestol

Izzy Baby slynge

Fra DKK483,22
Izzy Baby slynge
Tilbud

Ollie sækkestol

Fra DKK2.008,42 DKK1.908,06
Ollie sækkestol

Provence duftende stearinlys

Fra DKK274,90
Provence duftende stearinlys

Pude saet Eeny, Meeny & Miny

Fra DKK646,90
Pude saet Eeny, Meeny & Miny

Sækkestol betræk Baloo

Fra DKK743,62
Sækkestol betræk Baloo

Sækkestol betræk Dino

Fra DKK1.054,24
Sækkestol betræk Dino

Sækkestol betræk Elly

Fra DKK594,82
Sækkestol betræk Elly
Tilbud

Sækkestol betræk Ollie

Fra DKK743,62 DKK635,82
Sækkestol betræk Ollie
Tilbud

Sækkestol betræk Stanley

Fra DKK594,82 DKK535,38
Sækkestol betræk Stanley

Sækkestol betræk Sydney

Fra DKK468,34
Sækkestol betræk Sydney
Tilbud

Stanley sækkestol

Fra DKK1.301,62 DKK1.171,50
Stanley sækkestol

Sydney sækkestol

Fra DKK892,42
Sydney sækkestol

Toby graviditetspude

Fra DKK818,02
Toby graviditetspude

Vores Terapy familie i forskellige farver

Den hvide saekkestol er smuk hvid og vi har forskellige modeller til dig. Alle modeller har deres egen størrelse, form og egen kvalitet. Måske søger du efter en stor model at ligge på eller en praktisk størrelse til et lille rum. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby er alle tilgængelige i farven hvid! Vi har også en række tilbehør i sortimentet, såsom små puder, der er tilgængelige i flotte farver. Dette sikrer enhed i dit interiør. Leder du bare efter kontrast? Kombiner din Terapy hvide saekkestol med en af de andre farver!

Er den hvide saekkestol noget til dit interiør?

Fordi ikke hver farve hvid er den samme, kan vi forestille os, at du vil se dette i virkeligheden. Vi sender dig derfor også gerne en farveprøve gratis. Tag din tid derhjemme og se hvilken farve passer bedst. Kontakt os venligst via telefon eller e-mail. Du kan også slippe ved vores showroom i Amsterdam. Her kan du se den nøjagtige farve af vores hvide saekkestol og også opleve dig selv, hvor stor komforten vores forskellige modeller har. Du kan straks tage den hvide saekkestol hjem med dig, hvis du ønsker det, eller vi kunne sende det til dig.

Hvid saekkestol til hvert værelse

En hvid saekkestol vil være meget flot i stuen, fordi hvid er en farve, der bringer fred og gør små rum lettere. Og hvad med en hvid saekkestol i soveværelset? Vidunderligt at kunne hoppe på din hvide saekkestol, mens du ruller ud af sengen og læser din avis. Desuden kan hvid kombineres godt med de mest varierede farver. Og hvis du tvivler på, at en hvid saekkestol ser ud til at være en farve, der kan blive snavset hurtigt, så har vi gode nyheder! Du kan simpelthen vaske dækslerne på Terapy-bagerækkerne! Kast det aftagelige, ydre hvide saekkestol betraek hurtigt i vaskemaskinen ved 30 grader, og det er rent igen. På den måde kan alle slappe af i en Terapy saekkestol!

Er ikke en hvid saekkestol den farve du leder efter, men vil du have en neutral farve? Tag et kig på vores grå saekkestole, sandfarvede saekkestole eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig helt din krop, så du oplever ultimativ komfort.

Mange forskellige farver og designs

Vælg mellem mange forskellige farver og designs. Gør din sækkestol til en iøjnefaldende.

Gratis forsendelse fra € 500

Gratis forsendelse fra € 500 i hele Europa

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 hverdage

Spørgsmål eller mere information?

Gå til service og support