Grønne sækkestole

Terapy saekkestol er kendt for to ting: rygsøjlens støtte og de mange farver. Vi synes det er vigtigt, at du kan slappe af i den grønne sækkestol for et stykke tid og dermed vedtage en god og sund kropsholdning. Selvfølgelig vil du også have sækkestoln til at se godt ud i dit interiør. Farve er bestemt vigtigt i dette. Vil du gerne have en øjenlukker i rummet? Så få en grøn sækkestol! Den grønne sækkestol er ikke kun god til indendørs, men også udendørs.

Baloo sækkestol

Fra kr.1.859,62
Baloo sækkestol

Dino sækkestol

Fra kr.3.496,42
Dino sækkestol

Elly sækkestol

Fra kr.1.227,22
Elly sækkestol

Halspude Zoli

Fra kr.200,13
Halspude Zoli

Izzy Baby slynge

Fra kr.483,22
Izzy Baby slynge

Meditation Pude Ringo

Fra kr.297,22
Meditation Pude Ringo

Ollie sækkestol

Fra kr.2.008,42
Ollie sækkestol

Paddy tabletpude

Fra kr.297,22
Paddy tabletpude

Pude saet Eeny, Meeny & Miny

Fra kr.646,90
Pude saet Eeny, Meeny & Miny

Sækkestol betræk Dino

Fra kr.1.054,24
Sækkestol betræk Dino

Sækkestol betræk Elly

Fra kr.594,82
Sækkestol betræk Elly

Sækkestol betræk Ollie

Fra kr.743,62
Sækkestol betræk Ollie

Sækkestol betræk Stanley

Fra kr.594,82
Sækkestol betræk Stanley

Sækkestol betræk Sydney

Fra kr.468,34
Sækkestol betræk Sydney

Sydney sækkestol

Fra kr.892,42
Sydney sækkestol

Toby graviditetspude

Fra kr.818,02
Toby graviditetspude

Vores Terapy familie i forskellige farver
I vores kollektion har vi mange forskellige typer grønne saekkestole. Hver grønne sækkestol har sin egen form og derfor sin egen kvalitet. Tænk på en stor model, som du kan ligge på eller en mindre til dine børn. Modellerne Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby er alle tilgængelige i farvenegrøn! Derudover har vi mange forskellige tilbehør, som du kan bestille i samme farve som din grønne sækkestol. Selvfølgelig kan du også vælge en anden farve til en legende effekt.
Er den grønne sækkestol matchet dit interiør?
Du har sikkert et billede af den grønne sækkestol i dit hoved, men du er ikke sikker på, hvad farven ser ud i det virkelige liv. Så kan vi hjælpe dig med at sende dig en farveprøve gratis. Alle farver er inkluderet i farveprøver og du foretrækker måske en anden farve. For en farveprøver kontakt os via telefon eller e-mail. Du kan selvfølgelig også besøge vores kontor i Amsterdam og virkelig lære vores modeller at kende og teste hvordan de er! Prøv de grønne saekkestole direkte i vores showroom, og hvis du kan lide komforten, kan du tage den direkte med dig, og du kan sidde samme aften i din nye grønne sækkestol.
Grønne sækkestol til udendørs eller indendørs
En grøn sækkestol er et nyt element i dit (værk) værelse eller børnehave. Og om sommeren er en grøn sækkestol også en god farve til din terrasse. Den grønne sækkestol kombinerer pænt med den grå farve af fliser eller træbelægning. Du kan også bruge vores saekkestole udenfor (bring dem ind, når det regner). Da de grønne saekkestole er lavet af strækbar bomuld, skal du være forsigtig med ru overflader. Og sørg for at lægge et håndklæde på den grønne sækkestol, hvis du vil lyve i solen, på den måde blæser solcreme ikke din grønne sækkestol betraek. Er din grønne sækkestol blevet lidt beskidt? Intet problem, smid det ydre omslag i vaskemaskinen ved 30 grader. Så du kan lounge og genoplade fuldt ud i en af vores fantastiske Terapy-sækkestolr!

Er ikke den grønne sækkestol din farve match? Så foretrækker du måske en anden frisk farve som en rød sækkestol, en blå sækkestol eller en af de mange andre farver.

Derfor vælger du Terapy

Ergonomisk

Vores sækkestole tilpasser sig helt din krop, så du oplever ultimativ komfort.

Mange forskellige farver og designs

Vælg mellem mange forskellige farver og designs. Gør din sækkestol til en iøjnefaldende.

Gratis forsendelse fra € 500

Gratis forsendelse fra € 500 i hele Europa

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-3 hverdage

Spørgsmål eller mere information?

Gå til service og support