Online Shop

Dette er vores Terapy-familie
Saekkestol med blød strækbar bomuld
Super behagelig og ergonomisk saekkestol

Brun saekkestol

Den brune saekkestol er der for at tjene dig, så brug den som en escape pod for dit travle liv! Vi mener, at det er vigtigt, at du fuldt oplader og vores saekkestol ergonomiske brune bunkepose sikrer, at ryggen er godt understøttet. Selvfølgelig vil du også have saekkestole til at passe godt ind i dit indre og det er vigtigt, at du finder en farve, som du er tilfreds med. Derfor kan du købe saekkestol i 15 forskellige farver. Går du på en farve, der passer til alt og er varm og stilfuld? Vælg derefter en brun bønnepose. Dette giver straks dit interiør et elegant udseende.

BESTEL Saekkestole brun saekkestol Elly

Elly

kr1147.12
BESTEL Saekkestole brun saekkestol Elly

Elly

kr1147.12
BESTEL Saekkestole brun saekkestol Sydney

Sydney

kr841.12
BESTEL Saekkestole brun saekkestol Sydney

Sydney

kr841.12
BESTEL Saekkestole brun saekkestol Baloo

Baloo

kr1720.87
BESTEL Saekkestole brun saekkestol Baloo

Baloo

kr1720.87
BESTEL Saekkestole brun saekkestol Stanley

Stanley

kr1223.62
BESTEL Saekkestole brun saekkestol Ollie

Ollie

kr1866.60
BESTEL Saekkestole brun saekkestol Dino

Dino

kr3281.85
BESTEL Saekkestole brun saekkestol Dino

Dino

kr3281.85
BESTEL Saekkestole brun saekkestol Uli

Uli

kr741.67
BESTEL Saekkestole brun saekkestol Uli

Uli

kr741.67
BESTEL Saekkestole brun saekkestol Toby

Toby

kr672.82
BESTEL Saekkestole brun saekkestol Toby

Toby

kr672.82

Vores Terapy familie i forskellige farver

I vores kollektion har vi mange forskellige typer af saekkestol. Du kan bestille alle disse saekkestol i forskellige former og størrelser, så vær sikker på at du vil finde en brun saekkestol, der vil glæde. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby fås i farven brun! Du kan også kombinere den brune saekkestol med et af vores tilbehør, såsom en pude til din iPad. Selvfølgelig kan du også kombinere din brune saekkestol med en anden farve.

Er den brune saekkestol passer ind i dit indre?

Vi kan forestille os, at du gerne vil få en bedre ide om, om den brune saekkestol passer ind i dit værelse. Vi kan hjælpe dig med dette ved at sende dig en farveprøve gratis. Som følge heraf kan du bedre afgøre, om den brune saekkestol faktisk er så god som du har i tankerne. Kontakt os venligst via telefon eller e-mail for at få farveprøven. Du kan også slippe på vores kontor i Amsterdam. Her kan du se den brune saekkestol og straks få et glimt på de forskellige modeller og tests, der passer dig bedst. Du kan straks afhente den brune saekkestol hjem med dig.

Brun saekkestol taske til hvert værelse

En brun saekkestol er meget flot i stuen. Det kombinerer faktisk med alle andre farver. Den brune saekkestol er også meget god, hvis du har meget træ i dit interiør. Brun er en farve, der absorberer lys og anses derfor for at være en varm farve. Hvis du vil læse mere om, hvilke varme eller kølige farver der gør med dit indre, skal du tjekke denne blog: https://www.thespruce.com/choosing-interior-paint-colors-4011484 Og selvom brun er en farve, der ikke vil få snavset hurtigt, hvis det gør det, kan du nemt rengøre det og fjerne og vaske omslagene om nødvendigt. Du skal bare smide det ydre omslag i vaskemaskinen på 30. På den måde kan alle slappe af i en ren brun saekkestol!

Er en brun saekkestol i sidste ende ikke helt din farve og vil du have en anden farve? Tag et kig på vores grå saekkestole, hvid saekkestole eller en af de mange andre farver.