Online Shop

Dette er vores Terapy-familie
Saekkestol med blød strækbar bomuld
Super behagelig og ergonomisk saekkestol

Blå saekkestol

Terapy saekkestol er kendt for to ting: lindring af rygsøjlen og de muntre farver. Det er meget vigtigt for os, at du kan slappe af i saekkestol og tage en sund kropsholdning. Fordi saekkestole er en slående del af dit indre, er farven meget vigtig. Ønsker du en eyecatcher i en slående farve? Vælg derefter en blå saekkestol! Med farven blå er du altid god, om den blå saekkestol er indenfor eller udenfor. I vores sortiment har vi to farver blå, nemlig mørkeblå og turkis.

BESTEL Saekkestole blå saekkestol Elly

Elly

kr1274.57
BESTEL Saekkestole blå saekkestol Elly

Elly

kr1274.57
BESTEL Saekkestole blå saekkestol Sydney

Sydney

kr934.58
BESTEL Saekkestole blå saekkestol Sydney

Sydney

kr934.58
BESTEL Saekkestole blå saekkestol Baloo

Baloo

kr1912.08
BESTEL Saekkestole blå saekkestol Baloo

Baloo

kr1912.08
BESTEL Saekkestole blå saekkestol Stanley

Stanley

kr1359.57
BESTEL Saekkestole blå saekkestol Ollie

Ollie

kr2074.00
BESTEL Saekkestole blå saekkestol Dino

Dino

kr3646.50
BESTEL Saekkestole blå saekkestol Dino

Dino

kr3646.50
BESTEL Saekkestole blå saekkestol Uli

Uli

kr824.07
BESTEL Saekkestole blå saekkestol Uli

Uli

kr824.07
BESTEL Saekkestole blå saekkestol Toby

Toby

kr747.57
BESTEL Saekkestole blå saekkestol Toby

Toby

kr747.57

Vores Terapy familie i forskellige farver

I vores sortiment har vi mange forskellige typer saekkestole. De har alle deres egne former og derfor deres egne kvaliteter. Elly, Baloo, Sydney, Stanley, Ollie, Uli, Dino og Toby er alle tilgængelige i farven blå! Du kan også kombinere den blå saekkestol med et af vores tilbehør, fordi de også er tilgængelige i samme farve. Sådan gør du en smuk helhed. Du kan også kombinere Terapy saekkestol legende med en anden farve.

Er den blå saekkestol matchet dit interiør?

Har du svært ved at vurdere, om den blå saekkestol passer til dit interiør? Vi kan forstå det godt, og derfor kan vi gratis sende dig en farveprøve. Dette gør det lettere at afgøre, om den blå saekkestol passer til de øvrige møbler. Kontakt os venligst via telefon eller e-mail. Du kan også slippe ved på vores kontor i Amsterdam. Her kan du se den nøjagtige farve og endda teste hvor lækker vores blå saekkestol er.

Saekkestol til udvendigt eller indvendigt

En blå saekkestol vil være meget smuk i stuen eller på planteskolen, men blå er også en smuk farve i haven om sommeren. Det har bare lidt mere atmosfære til din have end en neutral farve, som sort, grå eller hvid. Du kan også bruge vores saekkestole til indendørs brug udenfor. Pas på ujævn overflader, fordi vores saekkestol er fremstillet af en strækbar bomuld. Derudover anbefaler vi at lægge et håndklæde på saekkestole, så solcreme og lignende ikke kan trække sig tilbage. Skal saekkestole stadig blive beskidt? Kast det ydre omslag i vaskemaskinen ved 30 grader, og det er rent igen. Nyd ekstrem lounging i en stor saekkestol fra Terapy på fritiden!

Er en blå saekkestol ikke din farve overhovedet? Tag et kig på vores røde saekkestole, sort saekkestole eller en af de mange andre farver.